S01E08: Is er een ultieme balans tussen hoeveelheden testers en ontwikkelaars?

En doorrrrrr!! Aflevering nummer 8 is er alweer. En wat voor 1. De Voorproeverij is voor het eerst op locatie, in Den Bosch nog wel (of is het toch ’s-Hertogenbosch…). Na de laatste aflevering met Bas Dijkstra kregen we een berichtje van Hiske dat ze de aflevering geluisterd had en ook nog wel een leuk idee had voor een onderwerp. Nou, dan ben je welkom natuurlijk!!

Vandaag gaan we het hebben over testers vs. Ontwikkelaars. Is er een ultieme balans tussen hoeveelheden testers en ontwikkelaars? Hiske vertelt ons haar verhaal over haar rol bij My-Lex en wat voor gave dingen ze daar doen. Maar of die functie titel helemaal lekker bekt weten we nog niet 😉

Aan tafel bij Hiske thuis vragen Bas, Sietse en Ywe haar de oren van het hoofd en proeven we Deventerse Bijtjes.

Veel plezier met De Voorproeverij, deel 8!!