S01E07: Testautomatisering

Hoppa! Aflevering nummer 7 en ditmaal weer een echt testonderwerp want we zijn tenslotte toch testers. Ditmaal gaan we het hebben over Testautomatisering. Waar staat testautomatisering vandaag de dag? Wat vinden wij hiervan? En wat moeten we ermee? En hoe denken we over no-code / codeless oplossingen en (geautomatiseerd) testen?

In het kader van blijf jezelf verbeteren en uitdagingen hebben we voor deze aflevering niet 1 maar 2 gasten. Daarbij is dit tevens onze eerste uitzending met een externe gast. Bas Dijkstra (https://www.linkedin.com/in/basdijkstra/). Voor degene die Bas niet kennen: Bas is als consultant altijd op zoek naar intelligentere manieren om tools te gebruiken om testen te ondersteunen. Daarnaast deelt hij graag zijn ervaringen en gedachten zodat jij er ook van kunt profiteren!

Naast Bas hebben we ook Tom Heintzberger (https://www.linkedin.com/in/tomheintzberger). Tom is een tester in hart en nieren en daarnaast veel bezig met het ontwikkelen van oplossingen rond geautomatiseerd testen, het verzorgen van trainingen rondom agile, testen en testautomatisering, en om klanten helpen automatisering toe te passen om het testproces effectiever te laten verlopen.

De vaste voorproevers voor deze aflevering Ywe & Nicolaï proberen tussen de 2 zwaar gewichten door nog wat mee te babbelen 

:slightly_smiling_face:

Veel plezier met de nieuwe aflevering van de Voorproeverij!