S01E09:Testmanagement wat moeten we ermee?

In deze echte “test” aflevering gaan we het hebben over Test management en het al dan niet verdwijnen van deze rol.

Onze gast deze keer Eibert Dijkgraaf (https://www.linkedin.com/in/eibertdijkgraaf / @EibertD) 20+ jaar ervaring in het testvak. Hoe ziet hij het testvak veranderen? En hoe denkt hij over testmanagement? Ook de vaste voorproevers Sietse, Nicolaï en Ywe zijn weer van de partij!

Samen praten we over de ervaringen van testmanagement in traditionele projecten en in Agile omgevingen. Wat hoeft niet meer en wat is juist wel nodig? De term ‘manager’ worden we niet meer zo blij van, maar de teststrateeg is een blijvertje.

Natuurlijk zijn we ook onze voorproeverij niet vergeten en als sinterklaas dan toch al onderweg is dan kunnen we natuurlijk niks anders dan pepernoten (of zijn het dan toch kruidnoten) aan onze smaaktest onderwerpen. Gelukkig heeft de #pepernotenfabriek toffe variaties.

Veel plezier met de nieuwe aflevering van de voorproeverij!